Psykolog
Anne-Mette Mohr

Samtaler

Korte eller længere samtaleforløb – temaer

Jeg tilbyder samtaleforløb af kortere og længere varighed alt efter dit behov – måske har du blot brug for nogle få afklarende samtaler, måske har du brug for et følgeskab over længere tid.

Jeg har stor erfaring med temaer, som omhandler livstruende eller kroniske sygdomme, sorg, tab, traumer, livskriser, dårligt psykisk arbejdsmiljø, stress, depression, angst samt pårørende problematikker. Derudover har jeg specialviden om høretab, tinnitus og øresygdomme som for eksempel Menières sygdom, og hvorledes man som berørt bedst kan håndtere disse lidelser.

Sådan foregår det

Hver session foregår typisk ved, at du fortæller, jeg lytter og stiller spørgsmål samt byder ind med, hvad jeg får øje på. Du tager det med dig, som giver mening og retning for dig. Resten lader du ligge. I denne proces vil du få øje på nye muligheder, finde håb og meningsgivende perspektiver. Herigennem vil du over tid komme til at føle dig mere afklaret og friere i livet.

Det er altid dig, der bestemmer, hvad vi skal tage fat i den pågældende session, men hvis du er i tvivl, taler vi os ind på et tema, der er relevant at få kigget på. Ved slutningen af sessionen vil jeg spørge dig, om vi har fået talt om det, som lå dig på sinde. Måske var samtalen lige præcis, som den skulle være. Måske kom vi ikke rundt om det hele – der kan være nogle løse ender. Dem kan vi så tage fat i ved næste session, med mindre du har brug for at tale om noget helt andet end det, som vi talte om ved sidste session.

Du skal være forberedt på, at jeg på en venlig måde kan opleves som meget direkte: Jeg forholder mig til det, som du siger – vi har altså vitterlig en samtale om det, som ligger dig på sinde. Mine klienter giver udtryk for, at jeg både er tydelig, varm, empatisk og med god humoristisk sans (og meget lidt “psykologagtig” hvad der nu end måtte menes med det).

Lægelig henvist, privat betalende eller forsikringsdækket

Hvis du har en lægelig henvisning til psykolog, kan du bruge den hos mig. Du er også velkommen som selvbetaler. Klik på dette link, hvis du vil vide om, hvad det koster.

Hvis du har en forsikringsordning, så lad mig det vide. Ofte er der mulighed for, at du kan bruge din forsikringsordning hos mig.